OM OSS:

 

Vi er Vibeke og Martin. Vi er gift og har en mellompuddel som heter Khaleesi. Vi bor i Trondheim. Martin kommer fra Kragerø. 

 

​Vi er glade i å være ute. Heller gå på ski, gå tur eller padle enn et kjøpesenter på en lørdag. Heller en fjelltopp enn å vandre i sentrumsgater.

 

​Vi ønsker med denne siden å formidle turer som enhver kan dra på. Såkalte lavterskelturer. For vi driver ikke med ekstremsport.

 

I disse data-tider så bruker vi nettet til alt mulig. Vi bruker det for å innhente informasjon om hvor vi kan dra på tur. Det er ikke så vanskelig å finne informasjon om fjellturer eller skogsturer. Vi har derimot funnet ut at informasjon om padleturer mangler, i de områder vi ferdes mest i, i alle fall. Det vi finner har lite info.

 

Dette ga oss ideen om at vi kan øke denne informasjonsflyten. Vi tar for det første enormt mange bilder der noen har blitt riktig så bra. Deretter bruker vi Norgeskart og trekker opp linjer på hvor vi har vært. Dette hjelper til og gir en god pekepinn på hvor lang turen er både i kilometer og tid. 

 

​I hovedsak vil vi skrive om padleturer. Det vil også komme innlegg om andre turer, blant annet om turen opp til Stor-Sylen og noen klatreinnlegg. Disse innleggene vil komme fra Martin mest. Håper dere vi finne informasjonen lønnsom og med det ønsker vil dere alle en god tur!