VELKOMMEN TIL VÅR SIDE!


Denne siden heter Turkick. Grunnen er at vi får ett kick av å være på tur og ønsket å lage en  side som kanskje kan hjelpe andre til å oppleve naturen på forskjellige måter.


Vi ønsker å lage innlegg fra våre turer som kan gi turinteresserte folk en del tips om fotturer, klatring og ikke minst padling. Vi vil også forsøke å skrive om noen av våre turdrømmer, derav overskriften "Drømmeturer og Turdrømmer".


Under de forskjellige sidene vil vi forsøke å gi gode og detaljerte beskrivelser om de turene vi så langt har vært på slik at det kan gjøre det lettere for andre å komme igang.


Vi har som mål å tipse om nærturer i vårt eget fylke, Trøndelag, samt turer vi har hatt andre steder i landet. 


Turene vil stort sett være lavterskelturer for fine og gode turopplevlser. Vi skriver ikke om ekspedisjoner, men om mer eller mindre kortreiste turmål. Vi ønsker å gi praktisk info om hvordan vi organiserer våre turer og gi vår opplevelse i form av tekst og bilder.


Du vil finne turer vi har tatt på Røros, f.eks. padling ned Feragselva og padling i Femundsmarka. Telemarkskanalen (Lunde til Ulefoss) har fått sin egen side samt nærturer i Trondheim og omegn.

Drømmeturer

og

Turdrømmer