OVERNATTING PÅ STORSYLEN

Det er ingenting som er bedre enn å sove under den norske lyse sommerhimmelen. Bli med meg på Storsylen.

VUTTUDALSMANNEN - EN BRATT OPPLEVELSE

Vuttudalsmannen er bratt. Ferdig snakket. Men gøy å ha beseiret den.

OMNFJELLET - ET FJELL SOM PASSER FOR DE FLESTE.

Omnfjellet er lett å traske i og gir deg ønsket om å gå turen flere ganger. Anbefales på det varmeste.

TOPPTUR TIL BOLLEN

Ikke den høyeste toppen, men en betydningsfull en for oss. 

FRA VEST TIL ØST PÅ 24 TIMER

To historier, to toppturer på samme helg. Fra vest i Trøndelag til helt øst i samme fylke gjorde denne helga virkelig spesiell.

SUKKERTOPPEN I

MARIT BJØRGEN-LAND

"Sukkertoppen", eller Rødstenen som den heter, rager over det lille stedet Rognes, fødestedet til en av verdens beste langsrennløpere gjennom tidene, nemlig Marit Bjørgen. Bli med på den bratte turen opp.

BLI MED TIL VALHALL

En tur til Valhall idet den første snøen har falt er ikke så dumt. Et rolig avsidesliggende sted som er en liten perle. 

FJØLBURØSTA

På samme sted med en måneds mellomrom med to ulike perspektiver, da spesielt sett med endringen i naturen. 

Bli med på museum ute i naturen.

MAITUR TIL HØGSKARVEN

Siste dag i mai måned og våren har tatt over landskapet. Da må man komme seg opp på en fjelltopp og nå skulle Høgskarven på Lundamo oppleves. Og for en opplevelse det ble! 

EN PERLE I KLÆBU - SYRSJØEN OG GULLSIBERGET

Andre pinsedag brukes ute i frisk luft, sol og varme på et nytt sted som seg hør og bør. Plattingen hjemme får vente til hverdagen. Nå skal turlivet nytes og følelsen av å ikke ville dra hjem forsterkes.

VENNAFJELLET - ET LITE EVENTYRSTED

Du kan kjøre bilen opp til Vennafjellet og stå i blesten der oppe, eller du kan gå opp og få deg flotte overraskelser langs hele veien. Vi har gjort begge deler, men det siste alternativet var det som sendte oss hjem med flotte minner og naturopplevelser vi ikke fikk da vi kjørte opp. Bli med på turen vår!

GYNNILDFJELLET - EN OVERRASKELSE

Et sveitsisk type landskap iblandet litt Ringenes Herre vibe midt i Trøndelag. Dette er Gynnildfjellet i Soknedalen. En 7 timer lang tur ble det av uilke grunner, men gjett om det var verdt smerter og glede om en annen. Bli med opp!

MALFJELL - FLOTT UTSIKT OVER TOKE

Malfjell, en liten topp med flott utsikt med utsikt over innsjøen Toke i Telemark. Vi er på sommerferie og vi starter vår tursommer opp på denne lille toppen. Bli med oss opp!

ST. MIKAELSHULA

St. Mikaelshula er ei hule som ligger ved Norsjø ikke langt fra Skien/Porsgrunn. En kort tur, men det var nok adrenalin i kroppen på slutten for å komme seg opp til den ettersom det er stupbratt ned til vannet ut fra hule.

GYGRESTOLEN - ET MEKTIG SKUE

Vil du oppleve noe skikkelig spesielt, kult og luftig, ta turen til Gygrestolen i Bø kommune i Telemark. Dette var en spennende affære og en spektakulær tur med luftige innslag med et fantasisk vær og godt turselskap. Bli med oss opp på Gygrestolen!

HØYKJETTILEN - SIGNATURFJELL I BUDALEN

Etter ei helg på hytta så må man på et tidspunkt dra hjem. Da kan man uansett ta en liten fjelltur på veien ned, et fjell med en ganske så spesiell utforming, særlig fra nordsiden som bildet her viser.

FONNFJELLET - VÅR HEFTIGSTE TUR I SOMMER

Vi ville ha oss en tur opp i litt villere strøk og hadde hørt om Skarvan -og Roltdalen. Denne turen starter i Meråker og går inn til yttergrensa av nasjonalparken med godt utsyn utover den. Det ble en lang og våt tur, men været var fint!

GOTTLUNDMARSJEN I FINNSKOGEN

En liten helgetur ned til Flisa grunnet en utstillingsåpning, ble inngangsporten vår for å oppleve et området i Norge vi har hørt litt om, men aldri tatt oss bryet med å undersøke nærmere, nemlig Finnskogen. Det ble en meget spesiell opplevelse.

EN TUR OPP TIL ELGSHØGDA...

ØLSHØGDA????

Kjært barn har mange navn, dette gjelder også navn på høgder eller fjelltopper eller hva det måtte være. Uansett hva folk vil kalle denne høgda, så er det en flott tur som de aller fleste kan klare.

God tur!

STORMORFOSSEN - ET ELDORADO

I Skaun er det et hemmelig sted som heter Stormorfossen. Neida, det er ikke så hemmelig. Det er faktisk lagt opp til at folk skal komme hit for å oppleve alt det flotte som er lagt til rette for å utforske dette stedet. Her kan du kose deg i flere timer. Bli med!

Litl- og Storheia på Frosta

Fint, men ganske kupert og bratt

Dette ble en slik tur som ikke ble sånn som vi trodde den kom til å bli, i positiv forstand. 5 km på 4.5 timer er ikke akkurat raskt, men for et fint område! Vi tok "Rundløypa" fra Skardet via Litlheia, Fjellhov og Storheia og fikk mektige opplevelser og hørte og så grønnspett.

Til Heim og heim igjen. En puddeleiers fortelling om enda en tur

Denne turen ligger i underkant av 2 timers kjøretur fra Trondheim, i nærheten av Kyrksæterøra. Den er perfekt hvis du trenger en "middels" topp og vil se både sjø og fjell. Den er relativt lettgått, men ett parti får hjertet til å slå litt kjappere, selv om en prøver å ta det med ro. Du kommer sannsynligvis også til å få gått i fred og nyte 360 graders utsikten på toppen.

Skuggenatten, signaturfjellet til Treungen

Navnet på dette fjellet er det mest magiske navnet vi til nå har hørt. Nå fikk vi også muligheten til å gå opp hit.

Været er så som så, men vi griper muligheten når vi får den og dra avgårde. På denne turen fikk vi følge av far/svigerfar samt hunden hans Kira. Bli med opp på Treungens signaturfjell!

KLIMPAN

Etter et tips fra en kollega av Martin, satte vi kursen mot Klimpan i Stjørdals-området. Det lille melisdekket fra lett oktobersnø fikk området til å fremstå litt mer eksotisk. Den siste søndagen i oktober ble godt brukt og ga oss en opplevelse vi ikke kommer til å glemme.

Bli med oss på tur!